ARABA KİRALARKEN NELERE DİKKAT ETMENİZ GEREKİR?

“İstanbulda araba kiralarken nelere dikkat etmeniz gerekir?” sorusunun yanıtlarını bu yazımızda bulacaksınız. Araba kiralamak sizin güvenliğiniz için önemlidir. Bu nedenle yazımızı dikkatle incelemelisiniz.

İstanbulda araba kiralarken nelere dikkat etmeniz gerekir? İlk önceliğiniz güvenilir bir firmadan arabanızı kiralamanız gerekmektedir. Kiraladığınız araba yasal olmalıdır. Kiralama yapacağınız şirketin bakım ve servis noktalarının yol güzergâhınızda olması gerekmektedir. Aracın kilometresine dikkat etmelisiniz. Şehirlerarası araç kiralamayı düşünüyorsanız, kiralayacağınız aracın yeni olmasına dikkat etmelisiniz. Uzun yolda başınızın derde girmesine engel olmuş olursunuz. Ayrıca ABS, fren, emniyet kemeri, hava yastığı gibi donanımlarının tam olmasına dikkat etmelisiniz.

 

Yanınızda aileniz varsa özellikle çocuk koltuğu talep etmelisiniz, çocukların güvende kalmasını sağlamalısınız. Aracınızı kiralamadan önce bir arızası var mı diye kontrol etmelisiniz. Farları, sileceklerin, ışıkların, yağının vb. aksamının tam olduğuna dikkat etmelisiniz. Eğer herhangi birinde aksaklık varsa sözleşmenize not düşmelisiniz Aracı kiralamadan önce mutlaka sözleşme yapınız. Daha sonra doğabilecek sorunların önüne geçmek adına oldukça önemlidir.

Aracın kaskosunun olmasına dikkat etmelisiniz. Kiralanan arabalarda araç kaskosu yoksa kaza yaptığı zaman trafik sigortası ödemeyeceğinden siz ödemek zorunda kalabilirsiniz. Kiralayacağınız aracın neleri kapsadığına dikkat edin, örneğin saat başı ücret alınan araçtan saati geçtiğinde ne kadar ücret eklendiğine dikkat edin. Kiraladığınız zamanı geçirmemeye çalışın. Anahtar teslim fiyatını iyi öğrenin.

İstanbulda araba kiralarken nelere dikkat etmeniz gerekir? Aklınıza takılan bu sorunun cevabı Öznur Oto Kiralama şirketidir. Seyahatinizin güzel, güvenilir ve iyi olabilmesi için güvenilir bir şirket olan Öznur Oto Kiralamayı tercih etmelisiniz. Gönül rahatlığıyla istediğiniz yere gidebilir size sağlanacak avantajlardan yararlanabilirsiniz. Kendiniz ve çocuklarınızın güvenliği için sizlerde Ercan  Oto kiralamaya geliniz.